100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Search
Close this search box.

Hoe kun je bij Fleuri essentials betalen?
Ik bied diverse betaalmethoden aan. Zo kun je het verschuldigde bedrag direct naar mij overmaken of je kunt in het mededelingenveld bij het afrekenen vragen om een betaalverzoekje. Na de betaling zal ik direct jouw bestelling plaatsen bij Young Living. Andere betaalmethodes zijn: Ideal, bancontact, billink en in3. Deze betaalmethodes verlopen via mijn externe partner: Pay.nl. Voor hun voorwaarden verwijs ik je graag naar hun website. Je kunt ook betalen via Paypal. Ook daarbij zijn de voorwaarden van Paypal van toepassing.

Bestellen en verzenden
Wanneer je bij één van ons een starterkit of set van andere producten bestelt, dan maken wij voor jou een account aan bij Young Living. Hierdoor profiteer je altijd van de laagste prijs en directe, snelle verzending naar jouw adres zonder onze tussenkomst. Wil je liever geen account? Dat kan! Geef dit dan even bij jouw bestelling aan in het mededelingenveld. De verzending gaat via Young Living en wordt verzorgd door GLS. Zij bezorgen op maandag t/m vrijdag. Bestellingen geplaatst op vrijdag, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst in het weekend worden meestal op dinsdag geleverd. Soms kan het door omstandigheden wat langer duren, maar dit kun je zelf eenvoudig volgen middels de track and trace code die je van Young Living en GLS ontvangt.

Wanneer je een starterkit bestelt, ontvang je van mij of mijn collega bij wie je je hebt ingeschreven een op maat gemaakt welkomstpakketje, waarover ik contact met je opneem via de mail. Dit welkomstpakketje verzend ik zelf, meestal via brievenbuspost.

Retourneren

Zoals bij elk bedrijf heb je de mogelijkheid je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden (deels) te retourneren. Dit kan uiteraard alleen wanneer de producten ongeopend zijn en in de originele verpakking en staat terug gestuurd worden. Ook het folie van de starterkitbox mag je niet verwijderd hebben, Young Living ziet dit dan als “geopend”. Het retourneren verloopt via Young Living, maar ik regel dit uiteraard van begin tot eind voor je. Zodra Young Living jouw retourzending heeft ontvangen, stort ik binnen 14 dagen het geld terug op jouw rekening. De kosten en het risico van het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening.

Oei… een klacht?

Is er iets mis met jouw bestelling of heb je om een andere reden een klacht? Dit los ik altijd zo goed mogelijk met je op uiteraard! Neem daarvoor direct contact met mij op via één van de vele contactmogelijkheden.