Natuurlijke verzorging, huishoudmiddelen en pure etherische oliën van Young Living.

Verzending.

Als verzendtermijn hanteer ik maximaal 4 werkdagen. Daarna duurt het, afhankelijk van DHL, nog één werkdag tot u uw bestelling in huis heeft. Maar… ik doe er natuurlijk alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Hoe snel dit is, is afhankelijk van het type bestelling, de voorraad en de eventuele levering vanuit Young Living. Starterkits worden rechtstreeks vanuit Young Living naar u toe gestuurd. Hierbij geldt in de praktijk meestal: Voor 11:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Young Living verzendt haar producten via DHL. U heeft uw bestelling dan meestal de volgende dag in huis. (Let wel: dit geldt als richtlijn, het is geen garantie. Ook Young Living en DHL hebben uiteraard drukkere periodes en rustige periodes.)

Andere bestellingen, zoals een roller, een flesje etherische olie of een diffuser, komen drie keer per week in één grote levering naar mij toe. Hierdoor kan ik de kosten naar u zo laag mogelijk houden én probeer ik de verzendtermijn zo kort mogelijk te houden. Ook heb ik het één en ander op voorraad, wat ik uiteraard dezelfde dag nog kan verzenden. Dit zijn meestal producten in de sale.

Wanneer uw bestelling verzonden is, krijgt u van mij een “bestelling voltooid” mail en van DHL een mail met uw track and trace. Via deze mail van DHL kunt u ook kiezen voor een afleverpunt als u dit liever wil, of voor een andere afleverdag.

Als cadeautje inpakken? Kan DHL uw huis nooit vinden maar PostNL wel? Of heeft u andere speciale wensen wat betreft de verzending? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met mij op via de whats-app button linksonder of stuur mij een mail via milou@fleuri-essentials.nl nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

Duurzaam.

Ik doe mijn best om de voetafdruk van Fleuri essentials zo klein mogelijk te houden. Daarom hergebruik ik de verpakkingsmaterialen van Young Living (die zijn van gerecycled en/of fsc papier), ik gebruik geen plastic en ook het cadeaupapier en de leuke zakjes zijn van suikerbietenpulp of gerecycled.fsc papier. Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan worden de producten verzonden in een duurzame papieren envelop zonder bubbeltjesplastic aan de binnenkant, maar mét papier in honingraatstructuur. Dit zorgt ervoor dat de hele envelop bij het oud papier kan, maar het label van dhl is eenvoudig te verwijderen dus je kunt de envelop ook hergebruiken. Alle inkt op de cadeauzakjes is watergedragen. Daarnaast is DHL de verzender van jouw pakket. Zij proberen hun CO2 uitstoot te beperken en laten de pakketten grotendeels door elektrisch aangedreven busjes bezorgen.

Retouren.

Uiteraard kunt u zich bedenken, wanneer u een product bij mij besteld heeft. Laat dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan mij weten per mail. Ik stuur u dan het retouradres, daarna heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om het product naar mij te retourneren. De kosten en het risico voor de terugzending zijn voor uw eigen rekening. (Bewaar dus uw retour track and trace code goed.) Hierdoor kan ik de producten en de verzendkosten naar alle klanten zo goedkoop mogelijk houden. Uw aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort via dezelfde methode als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de pagina “Algemene voorwaarden”.rechtstreeks