100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Search
Close this search box.

Verzending.

Per 1 april ga ik weer rustig aan beginnen na mijn zwangerschapsverlof. Ik zal dan op maandag alle bestellingen van de dagen daarvoor verzamelen en bestellen bij Young Living. Ik heb het dan dinsdag of woensdag binnen en zal het ook uiterlijk woensdag naar u verzenden. In de komende maandag zal ik mijn werkdagen langzaam weer op gaan voeren en krijgt u uw bestelling uiteraard weer zoals vanouds binnen een paar dagen thuisgestuurd. Heeft u een starterkit besteld? Dan wordt deze rechtstreeks verstuurd door Young living. Dan geldt: Voor 11:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Young Living verzendt haar producten via DHL. U heeft uw bestelling dan meestal de volgende dag in huis. (Let wel: dit geldt als richtlijn, het is geen garantie. Ook Young Living en DHL hebben uiteraard drukkere periodes en rustige periodes.)

Wanneer uw bestelling verzonden is, krijgt u van mij een “bestelling voltooid” mail en van DHL een mail met uw track and trace. Via deze mail van DHL kunt u ook kiezen voor een afleverpunt als u dit liever wil, voor een andere afleverdag, levering bij de buren of op een plek rondom uw huis als u niet aanwezig bent.

Als cadeautje inpakken? Kan DHL uw huis nooit vinden maar PostNL wel? Of heeft u andere speciale wensen wat betreft de verzending? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met mij op via de whats-app button linksonder of stuur mij een mail via milou@fleuri-essentials.nl nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

Duurzaam.

Ik doe mijn best om de voetafdruk van Fleuri essentials zo klein mogelijk te houden. Daarom hergebruik ik de verpakkingsmaterialen van Young Living (die zijn van gerecycled en/of fsc papier), ik gebruik zelf geen plastic en ook het cadeaupapier en de leuke zakjes zijn van graspapier of gerecycled.fsc papier. Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan worden de producten verzonden in een kartonnen doosje. Het hele doosje kan bij het oud papier, maar het label van dhl is eenvoudig te verwijderen dus je kunt het doosje ook hergebruiken. Alle inkt op de cadeauzakjes is watergedragen. Daarnaast is DHL de verzender van jouw pakket. Zij proberen hun CO2 uitstoot te beperken en laten de pakketten grotendeels door elektrisch aangedreven busjes bezorgen. Let op: Young Living gebruikt wel nog plastic tape en deze dozen hergebruik ik ook. Het kan dus gebeuren dat er soms wel nog wat plastic op uw verpakking zit (Bij grotere dozen).

Retouren.

Uiteraard kunt u zich bedenken, wanneer u een product bij mij besteld heeft. Laat dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan mij weten per mail. Ik stuur u dan het retouradres, daarna heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om het product naar mij te retourneren. De kosten en het risico voor de terugzending zijn voor uw eigen rekening. (Bewaar dus uw retour track and trace code goed.) Hierdoor kan ik de producten en de verzendkosten naar alle klanten zo goedkoop mogelijk houden. Uw aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort via dezelfde methode als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de pagina “Algemene voorwaarden”.rechtstreeks