Let op! Tot april is de webshop GESLOTEN ivm zwangerschapsverlof! Bestellingen worden weer in april verzonden.
Search
Close this search box.

Verzending.

Als verzendtermijn hanteer ik maximaal 4 werkdagen. Daarna duurt het, afhankelijk van DHL, nog één werkdag tot u uw bestelling in huis heeft. Maar… ik doe er natuurlijk alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Hoe snel dit is, is afhankelijk van het type bestelling, de voorraad en de eventuele levering vanuit Young Living. Starterkits worden rechtstreeks vanuit Young Living naar u toe gestuurd. Hierbij geldt in de praktijk meestal: Voor 11:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Young Living verzendt haar producten via DHL. U heeft uw bestelling dan meestal de volgende dag in huis. (Let wel: dit geldt als richtlijn, het is geen garantie. Ook Young Living en DHL hebben uiteraard drukkere periodes en rustige periodes.)

Andere bestellingen, zoals een roller, een flesje etherische olie of een diffuser, komen drie keer per week in één grote levering naar mij toe. Hierdoor kan ik de kosten naar u zo laag mogelijk houden én probeer ik de verzendtermijn zo kort mogelijk te houden. Ook heb ik het één en ander op voorraad, wat ik uiteraard dezelfde dag nog kan verzenden. Dit zijn meestal producten in de sale.

Wanneer uw bestelling verzonden is, krijgt u van mij een “bestelling voltooid” mail en van DHL een mail met uw track and trace. Via deze mail van DHL kunt u ook kiezen voor een afleverpunt als u dit liever wil, voor een andere afleverdag, levering bij de buren of op een plek rondom uw huis als u niet aanwezig bent.

Als cadeautje inpakken? Kan DHL uw huis nooit vinden maar PostNL wel? Of heeft u andere speciale wensen wat betreft de verzending? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met mij op via de whats-app button linksonder of stuur mij een mail via milou@fleuri-essentials.nl nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

Duurzaam.

Ik doe mijn best om de voetafdruk van Fleuri essentials zo klein mogelijk te houden. Daarom hergebruik ik de verpakkingsmaterialen van Young Living (die zijn van gerecycled en/of fsc papier), ik gebruik zelf geen plastic en ook het cadeaupapier en de leuke zakjes zijn van graspapier of gerecycled.fsc papier. Past jouw bestelling door de brievenbus? Dan worden de producten verzonden in een kartonnen doosje. Het hele doosje kan bij het oud papier, maar het label van dhl is eenvoudig te verwijderen dus je kunt het doosje ook hergebruiken. Alle inkt op de cadeauzakjes is watergedragen. Daarnaast is DHL de verzender van jouw pakket. Zij proberen hun CO2 uitstoot te beperken en laten de pakketten grotendeels door elektrisch aangedreven busjes bezorgen. Let op: Young Living gebruikt wel nog plastic tape en deze dozen hergebruik ik ook. Het kan dus gebeuren dat er soms wel nog wat plastic op uw verpakking zit (Bij grotere dozen).

Retouren.

Uiteraard kunt u zich bedenken, wanneer u een product bij mij besteld heeft. Laat dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan mij weten per mail. Ik stuur u dan het retouradres, daarna heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om het product naar mij te retourneren. De kosten en het risico voor de terugzending zijn voor uw eigen rekening. (Bewaar dus uw retour track and trace code goed.) Hierdoor kan ik de producten en de verzendkosten naar alle klanten zo goedkoop mogelijk houden. Uw aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort via dezelfde methode als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de pagina “Algemene voorwaarden”.rechtstreeks 

De webshop is gesloten!

De webshop is tussen 8 januari 2024 en 1 april 2024 tijdelijk gesloten. Dan geniet ik namelijk van mijn zwangerschapsverlof en een hopelijk gezond geboren jongetje. Tussen 8 januari en 1 april zullen er geen orders verzonden worden. Kun je zo lang wachten op je bestelling? Je kunt natuurlijk wel gewoon je bestelling plaatsen, maar houd rekening met verzending begin april!

Kun je niet zo lang wachten en wil je binnen een paar werkdagen jouw bestelling binnen hebben? Maak dan een eigen account aan bij Young Living via deze link: “Maak een eigen account aan bij Young Living”. Via deze link kom je terecht op de pagina waarop stapsgewijs staat uitgelegd hoe je het makkelijkst en vrijblijvend een account aan kunt maken bij Young Living via Fleuri essentials.