Etherische oliën en natuurlijke huishoud- en verzorgingsproducten van Young Living
Search
Close this search box.
Het was in de zomer van 2020 dat ik er helemaal doorheen zat. Onze zoon Mees werd in maart 2016 geboren en bleek vanaf het begin af aan een huilbaby. Hij sliep slecht en tot hij 1,5 jaar oud was, werd hij elke 2 uur wakker. Soms zelfs vaker. Tijdens mijn zwangerschap van Imme, onze tweede, sliep hij door. Wat was dat fijn! Helaas mochten we daar maar 6 maanden van genieten, want na de geboorte van zijn zusje, ging het weer bergafwaarts met zijn nachtrust. Hij werd elke nacht meerdere keren in paniek “wakker” (pavor nocturnus) en sliep ‘s avonds ook vaak pas een uur nadat hij in bed lag.

In mei 2020 ben ik uit nieuwsgierigheid mijn eigen oliecoach gaan volgen. Ondertussen verbouwden wij ons nieuwe huis en verhuisden we. Stress alom bij Mees. Hij ontwikkelde een tic: als hij gestrest was, zoog hij zijn wang naar binnen en dat begon zelfs pijn te doen, waardoor we nóg slechtere nachten maakten. Ik zag dat de oudste dochter van mijn oliecoach was gaan doorslapen met “alleen maar een olietje”. Dat werkt natuurlijk niet voor iedereen zo, maar het trok mijn aandacht en op een warme dag in juni zat ik na de zoveelste heftig nacht op het strand en besloot: ik bestel zo’n bundel met oliën en een diffuser. Ik krijg weer kippenvel nu ik dit typ: the rest is history!

Sindsdien slaapt Mees door! Na 4,5 jaar slapeloze nachten, sliep mijn zoon eindelijk door… Ook het in slaap vallen verbeterde daarna heel snel. Natuurlijk begrijp ik dat niet alle oliën bij iedereen even goed werken en soms zijn er ook onderliggende problemen, maar bij ons bleek dit dé oplossing te zijn, na al talloze therapeuten (slaapcoach, mesoloog, homeopaat, osteopaat…) bezocht te hebben.

Ondertussen was ik de rest van de starterkit ook aan het ontdekken en viel ik van de ene verbazing in de andere. Ik had tot ik de kit kocht nooit vertrouwen in oliën, maar begon toen toch te ontdekken dat de geur van de diverse oliën mij het gevoel gaf ondersteuning te bieden bij allerlei fysieke, mentale en emotionele zaken. Ik vertelde en deelde dat enthousiast en er waren steeds meer mensen die dat ook wel interessant leek. Ik vond het zó leuk om hen te helpen en vervolgens kippenvel te krijgen van alle succeservaringen, dat ik besloot mijn eigen bedrijf hierin te starten en hier mijn werk van te maken. Elke dag weer ben ik dankbaar voor alles wat de oliën ons gezin, maar inmiddels ook vele andere gezinnen, gebracht hebben.