100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zelf een eigen account aanmaken bij Young Living

Wat leuk dat je een eigen account bij Young Living wil! In de volgende stappen leg ik je uit hoe je het makkelijkst een account kunt aanmaken en jouw eerste bestelling bij Young Living kunt plaatsen, zonder tussenkomst van Fleuri essentials. Het voordeel van een eigen account bij Young Living, is dat je jouw bestelling meestal al binnen 1-2 werkdagen binnen hebt. Ook kun je, als je je aanmeldt voor het spaarprogramma, punten en cadeautjes sparen. Fijn toch?

Het is ook heel handig om een account aan te maken bij Young Living, wanneer je tijdens mijn zwangerschapsverlof toch jouw favoriete producten van Young Living wil blijven ontvangen. Wees niet bang, je zit nergens aan vast met een account van Young Living, het is precies hetzelfde als bijvoorbeeld een bol.com account.

Stappen om een account aan te maken:

  1. Klik op de volgende link: Maak een account aan bij Young Living via Fleuri essentials.
  2. Klik rechts bovenaan op “Meld je via mij aan”.
  3. Je kunt nu een starterkit selecteren. Wil je geen starterkit? Klik dan onderaan de pagina op “volgende”.
  4. Young Living bied je aan om mee te doen aan het maandelijkse spaarprogramma. Je bestelt dan maandelijks en in ruil voor je loyaliteit ontvang je cadeautjes en spaarpunten. Wil je dit niet? Klik dan weer onderaan de pagina op “volgende”.
  5. Je komt nu bij het inschrijfformulier. Vul alle informatie in en volg de stappen.
  6. Ingeschreven? Je komt nu in jouw eigen account-omgeving. Klik dan aan de linkerkant (via het menu) op “eenmalige bestelling”.
  7. Typ jouw producten in het zoekveld in, of zoek je producten op via de categorieën daaronder. Onderaan de pagina zie je wat er al in je winkelmandje ligt.
  8. Rond jouw bestelling af en betaal eenvoudig via ideal, paypal, creditcard of SEPA.
  9. Gefeliciteerd! Je hebt je eerste bestelling geplaatst. Jouw producten komen nu onder normale omstandigheden binnen 1-2 werkdagen naar je toe.