Natuurlijke verzorging, huishoudmiddelen en pure etherische oliën van Young Living.

Een starterkit is de meest complete, makkelijkste en voordeligste manier om te beginnen aan jouw oliereis. In de starterkit zitten 12 veelzijdige oliën. Een mix van diverse flesjes, zorgvuldig samengesteld en samen gebracht door Young Living. Uiteraard krijg je er een diffuser bij. Kies je voor de sierlijke Desert mist, de strakke Dewdrop of toch de stijlvolle Aria? Ook hebben we een Little Oilers kit: een starterkit speciaal voor kinderen, met diffuser Feather the owl en de kidscentslijn.

De makkelijkste manier om een starterkit aan te schaffen is door zelf een account aan te maken via mijn link: www.myyl.com/milou.

Klik rechts bovenin op: Meld je via mij aan.
Klik daarna steeds op volgende, zonder producten te selecteren.
Je wordt doorverwezen naar het aanmeldformulier, waar je jouw gegevens kunt invullen.
Heb je dit gedaan? Gefeliciteerd! Je hebt nu een (leeg) account bij Young Living en zit in mijn team. Je ontvangt van mij een welkomst-email met handige informatie. Hou deze in de gaten, want hierin stel ik ook een paar vragen, zodat ik een fijn welkomstpakket voor je kan samenstellen. Ook staan hierin de links naar onze facebookgroepen boordevol informatie en workshops en je vindt in deze mail een e-book met fijne tips and tricks rondom jouw starterkit.
In jouw account kun je nu via “Essential Rewards” jouw gewenste starterkit bestellen, waarmee je direct punten spaart, of je bestelt via “eenmalige bestelling” jouw kit.

Kom je er niet uit? App mij, bel mij, mail mij! Of bestel eenvoudig via mijn webshop jouw gewenste starterkit, als je liever hebt dat ik je persoonlijk verder help.

Ga naar de starterkits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *