100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een starterkit is de meest complete, makkelijkste en voordeligste manier om te beginnen aan jouw oliereis. In de starterkit zitten 12 veelzijdige oliën. Een mix van diverse flesjes, zorgvuldig samengesteld en samen gebracht door Young Living. Uiteraard krijg je er een diffuser bij. Kies je voor de sierlijke Desert mist, de strakke Dewdrop of toch de stijlvolle Aria? Ook hebben we een Little Oilers kit: een starterkit speciaal voor kinderen, met diffuser Feather the owl en de kidscentslijn.

De makkelijkste manier om een starterkit aan te schaffen is door zelf een account aan te maken via mijn link: www.myyl.com/milou.

Klik rechts bovenin op: Meld je via mij aan.
Klik daarna steeds op volgende, zonder producten te selecteren.
Je wordt doorverwezen naar het aanmeldformulier, waar je jouw gegevens kunt invullen.
Heb je dit gedaan? Gefeliciteerd! Je hebt nu een (leeg) account bij Young Living en zit in mijn team. Je ontvangt van mij een welkomst-email met handige informatie. Hou deze in de gaten, want hierin stel ik ook een paar vragen, zodat ik een fijn welkomstpakket voor je kan samenstellen. Ook staan hierin de links naar onze facebookgroepen boordevol informatie en workshops en je vindt in deze mail een e-book met fijne tips and tricks rondom jouw starterkit.
In jouw account kun je nu via “Essential Rewards” jouw gewenste starterkit bestellen, waarmee je direct punten spaart, of je bestelt via “eenmalige bestelling” jouw kit.

Kom je er niet uit? App mij, bel mij, mail mij! Of bestel eenvoudig via mijn webshop jouw gewenste starterkit, als je liever hebt dat ik je persoonlijk verder help.

Ga naar de starterkits.

Deel dit bericht

Andere leuke berichten

Thieves

Wist je dat de naam Thieves gebaseerd is op een “beroemde” dievenbende uit de periode van de pest komt? Toen de pest hoogtij vierde, waren er vier dieven in Frankrijk die de graven plunderden. Toen zij opgepakt werden, vroeg de politie aan deze dieven hoe het kwam dat die zij niet ziek werden van al die -met de pest besmette- overleden mensen.

Lees verder

Ningxia

Één van de grote favorieten, van zowel mij als jullie is gebleken, is Ningxia. Ningxia is een super geconcentreerd drankje van Goji-bessen en diverse goede etherische oliën. Onlangs is er een grootschalig wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd naar de voordelen van Ningxia.

Lees verder