Hoera! De hernieuwde starterkit is er, met tijdelijk GRATIS Thieves handsoap en toothpaste!

Ik ben blij dat je er bent! Want dit betekent vast dat je, op welke manier dan ook, op zoek bent naar essentiële oliën en alle voordelen die zij je kunnen bieden… en dán ben je hier op de goede plek. Ik ben Milou, onafhankelijk distributeur van Young Living. Toen mijn zoon van 4,5 jaar oud nog steeds niet doorsliep, besloot ik ten einde raad en na het bezoeken van diverse therapeuten, een premium starterkit aan te schaffen. Lees hier ons verhaal.

Na mijn goede ervaringen met de starterkitoliën, breidde ik mijn ‘oliecollectie’ uit. Ondertussen verdiepte ik mij in low tox leven en leerde ik meer over hormoonverstorende stoffen en toxische ingrediënten in huishoud- en verzorgingsproducten. Een hele nieuwe wereld ging voor mij open. Wat voelde dat goed zeg, om zo op een natuurlijke manier te zorgen voor een gezonder leven voor mijn kinderen, mijn vriend en mijzelf! Mijn enthousiasme deelde ik met anderen en zo hielp ik steeds meer gezinnen.

Na anderhalf jaar dit als hobby en passie gehad te hebben, heb ik in januari 2022 van mijn passie mijn bedrijf gemaakt: Fleuri Essentials! Samen met mijn team hebben wij de afgelopen jaren al vele gezinnen en mensen kunnen helpen met de kracht van essentiële oliën. En niet zómaar essentiële oliën, maar met de hoogwaardige kwaliteitsoliën van het meest vooraanstaande bedrijf ter wereld.

Young Living’s belofte: seed to seal.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *