100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Do it yourself

Young Living heeft hele fijne kant en klare rollers. Ze hebben zelfs een hele kinderlijn aan rollers: de Kidscents roll ons! Maar wist je dat je ook zélf heel makkelijk rollers kunt maken die net zo effectief zijn? Hierdoor doe je langer met jouw oliën en bespaar je geld. Hierbij moet je voor kinderen wel de goede verdunning aanhouden, maar verder is het supergemakkelijk. Één van mijn favoriete recepten:

Tranquil:
In een 10ml roller:
10 druppels lavender
10 druppels Cedarwood
10 druppels Roman chamomile
Roller aanvullen met een plantaardige draagolie (bijvoorbeeld V6 van Young Living of bio MCT van Natural Heroes)

Favorietje van mijn kinderen: Tantrum Tamer!

Tantrum Tamer (deze verdunning is vanaf 6 jaar):
10ml roller
5 druppels orange
5 druppels valor
2 druppels vetiver
Aanvullen met draagolie.

Deel dit bericht

Andere leuke berichten

Starterkit

Een starterkit is de meest complete, makkelijkste en voordeligste manier om te beginnen aan jouw oliereis. In de starterkit zitten 12 veelzijdige oliën. Een mix van diverse flesjes, zorgvuldig samengesteld en samen gebracht door Young Living. Uiteraard krijg je er een diffuser bij.

Lees verder

Thieves

Wist je dat de naam Thieves gebaseerd is op een “beroemde” dievenbende uit de periode van de pest komt? Toen de pest hoogtij vierde, waren er vier dieven in Frankrijk die de graven plunderden. Toen zij opgepakt werden, vroeg de politie aan deze dieven hoe het kwam dat die zij niet ziek werden van al die -met de pest besmette- overleden mensen.

Lees verder