100% pure etherische oliën, natuurlijke huishoudproducten en verzorgingsproducten van Young Living
Search
Close this search box.

Op het gebruik van deze website (https://www.fleuri-essentials.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Fleuri Essentials streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Fleuri Essentials niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Fleuri Essentials aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Fleuri Essentials en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Fleuri Essentials garandeert niet dat e-mails die aan Fleuri Essentials worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Fleuri Essentials te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Fleuri Essentials heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Fleuri Essentials aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Fleuri Essentials zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Fleuri Essentials daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 
 

Toeschrijving
Deze disclaimer is gemaakt met behulp van Rocket Lawyer (https://www.rocketlawyer.com/nl/nl).

Deel dit bericht

Andere leuke berichten

Starterkit

Een starterkit is de meest complete, makkelijkste en voordeligste manier om te beginnen aan jouw oliereis. In de starterkit zitten 12 veelzijdige oliën. Een mix van diverse flesjes, zorgvuldig samengesteld en samen gebracht door Young Living. Uiteraard krijg je er een diffuser bij.

Lees verder

Thieves

Wist je dat de naam Thieves gebaseerd is op een “beroemde” dievenbende uit de periode van de pest komt? Toen de pest hoogtij vierde, waren er vier dieven in Frankrijk die de graven plunderden. Toen zij opgepakt werden, vroeg de politie aan deze dieven hoe het kwam dat die zij niet ziek werden van al die -met de pest besmette- overleden mensen.

Lees verder